Healthtech Magyarország szolgáltatások
Healthtech Magyarország étrend-kiegészítők széles választékát kínálja számos jelenlegi és potenciális globális partnernek. Több mint egy évtizede szolgálunk vállalkozásokat és vállalkozókat. Kínálunk étrend-kiegészítőket, sporttáplálékokat, fehérjéket, vitaminokat, alapanyagokat és csomagolóanyagokat. Általános szolgáltatásainkon túl kivételes csomagolási lehetőségeket és egyedi termékeket is tudunk biztosítani, amelyek magyarországi csapatunktól és gyárunkból származnak.
CÍMKÉZÉS & CSOMAGOLÁSI SZOLGÁLTATÁSOK
Néha nem kell más, mint a termékcímkézés, amit mi is el tudunk intézni. Ebben az esetben lehetősége van kiválasztani az egyik előre elkészített címkénket, vagy megkérni, hogy mi készítsük el a sajátját – mi tervezzük, fejlesztjük és kinyomtatjuk az Ön terveit. Különféle csomagolási lehetőségeket kínálunk, beleértve az ömlesztett, fóliát, tasakot, papírdobozt, PET-palackot és HDPE-t. A tablettázáshoz, italporok gyártásához, buborékfóliázáshoz, turmixoláshoz, keveréshez, kapszulanyomtatáshoz, töltéshez, címkézéshez, zsugorfóliázáshoz, lézergravírozáshoz (LOT, lejárati idő) stb., minden szükséges eszközzel és géppel rendelkezünk.
PROTEIN GYÁRTÁS
Több éves tapasztalattal rendelkezünk saját márkanév alatti fehérjeporok gyártásában, beleértve a tejsavófehérjéket, a vegán fehérjéket és a fehérje-izolátumokat. Lehetőséget kínálunk arra, hogy eredeti recepteket készítsen, vagy választhat az ízeink széles választékából. Fehérjegyártási szolgáltatásunk részeként termékfejlesztést és kutatást, formulázást, minőségbiztosítást, csomagolást és teljesítést biztosítunk.
LIOFILIZÁLÁS
A liofilizálás (fagyasztva szárítás): Ez egy energiaigényes és időigényes prémium tartósítási eljárás, melynek során az élelmiszert a termékből a fagyott víz vákuumban, enyhe melegítéssel történő elpárologtatásával és szublimálással szárítják, melynek eredménye: – cukrok, amelyek nem karamellizálódnak- frissességüket megőrző aromák- bomlás nélkül megmaradó hatóanyagok- Ez egy olyan eljárás is, amely hosszabb ideig megóvja a termék ízét és tartalmát- Ezt az eljárást kapszulákban és italporokban is használhatjuk.
A folyamat három részre osztható:
- Fagyasztás – ebben az esetben a nedvességtartalom nagy része megfagy
- Főszárítás (szublimáció) – a szublimáció vákuum alatti szárítás, melynek során az anyag- és hőátadás megtörténik. A vízmolekulák a jégkristályból (szilárd fázisból) gázfázisba szublimálódnak.
- Utószárítás (deszorpció): a maradék víz eltávolítása a hőmérséklet emelésével.